Snowcamps Easter Trip (13 - 16 jaar)


Wat is er leuker dan wintersporten met je vrienden? Snowcamps regelt verder alles en zorgt dat alles goed verloopt. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie. Deze snowcamps trip is speciaal op verzoek samengesteld voor scholieren die op school zitten in Rotterdam. De vakantie is geschikt voor iedereeen van 13 t/m 16 jaar (je zit in in de 1e, 2e of de 3e klas van de middelbare school). Uiteraard is dit ook een voorbeeld van een mogelijke snowcamps vakantie die je met je eigen vriendengroep of klasgenoen kunt boeken.

Deze snowcamps trip gaat naar het leuke overzichtelijke skigebied Axamer Lizum waar wij verblijven in een supergezellig hotel, direct aan de piste! Wel zo makkelijk, want het wordt een verkorte Snowcamps editie met maar drie dagen boarden en skiën, wel zo fijn dat je elke dag dat je er bent van begin tot eind op de piste kunt staan.

Het skigebied, Axamer Lizum
Speciaal voor de Olympische Winterspelen van Innsbruck in 1964 is op 1583 meter hoogte een wintersportgebid aangelegd: Axamer Lizum, op 14 kilometer van Innsbruck, goed bereikbaar over een brede altijd begaanbare weg. Axamer Lizum is een leuk uitdagend en zeer sneeuwzeker skigebied tot een hoogte van 2.340 meter. Ondanks de hoogte wordt zelfs in Axamer Lizum een deel van de pistes met kunstsneeuw geprepareerd. Het zeer overzichtelijke skistation bestaat uit een aantal hotels, enkele bars/ cafés, een skischool en een skiverhuur. Het knalrode alpentreintje Hoadl brengt je snel en veilig naar 2338 m hoogte. Hier begint de lange, pittige afdaling naar Axams. Wat ook super leuk is, is het funpark, waar je gemakkelijk heen kunt lopen vanaf het hotel. Je kunt dus ook als de pistes dicht zijn nog even wat oefenen op de schansen, rails en boxen.

De organisatie: Snowcamps
Snowcamps zijn georganiseerde sneeuwweken voor kids. Snowcamps wordt door ons eigen team georganiseerd en uitgevoerd i.s.m. professionele partijen zoals locale skischolen en specialisten waaronder Vinea, Nationale Sportkampen en Watersport Academy de Kaag. Alle Snowcamps begeleiders hebben ervaring met werken met kids zijn gediplomeerd snowboard- en/of skileraar en vaak bovendien ook nog eens ALO / CIOS gediplomeerd.

Opzet van het programma
- Donderdagavond vertrek vanaf Rotterdam
:: Vrijdagochtend aankomst in Axamer Lizum
- Ontbijten, (rustig) omkleden en de pistes op!
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 middaglessen
- chillen in het hotel
- 18.00 diner
- 19.30 avondprogramma (spelletjes & film)

:: Zaterdag
- 08.30 ontbijt
- 09.30 - 12.30 ochtendlessen
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 vrij skiën / boarden (alleen voor de gevorderden)
- 16.00 rodelen
- 18.00 diner
- 19.30 avondprogramma & disco

:: Zondag
- 08.30 ontbijt
- 09.30 - 12.30 ochtendlessen
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 Snowcamps Slalom
- 16.00 prijsuitreiking
- 18.00 diner
- 19.30 bus vertrekt richting Nederland

:: Maandag
- 08.00 - 10.00 (afhankelijk van verkeer onderweg) aankomst in Nederland

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* busreis Royal Class
* professionele Snowcamps begeleiding 24/7
* ski- en snowboard coaching op alle niveau's
* verblijf (wij delen je in) vrij, za en zo (= late uitcheck na het diner)
* gebruik lakens & handdoeken
* halfpension (3 x ontbijt en 3 x diner)
* liftpas 3 dagen ingaand op vrijdag (vrij / zat / zon)
* originele Snowcamps trui

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* toeslag liftpas 16 jaar (zie extra's)
* boekingskosten 20,-
* materiaalhuur (zie extra's)
* verzekeringen, lunches, sommige extra activiteiten

Het doorgaan van deze reis en het kunnen uitvoeren van alle geplande activiteiten is afhankelijk van voldoende aanmeldingen en onder voorbehoud van omstandigheden.Stuur deze vakantie aan iemand door.