Snowcamps Herfstvakatie in Val Senales


Wat is er leuker dan wintersporten met je vrienden? Snowcamps regelt verder alles en zorgt dat alles goed verloopt. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie. Deze snowcamps trip is als voorbeeld van één van onze mogelijkheden samengesteld voor scholieren.

Deze snowcamps trip tijdens de herfstvakantie gaat naar het nog niet zo bekende gebied van Val Senales (of Schnalstal) in Italië. Omdat wij in oktober gaan hebben wij gekozen voor een gletsjergebied met 100% sneeuwzekerheid. In het kleine wintersportplaatsje Maso Corto verblijven wij in een supergezellig hotel*** met zwembad én Wi-Fi, op loopafstand van de gondel die je meteen naar de gletsjer brengt!

Het skigebied, Val Senales
De grote gondel die vertrekt op 2100m. brengt je direct naar 3212 meter, waar je in het gletsjerskigebied komt. Zoals veel gletsjers zijn de pistes niet al te steil maar hier in Val Senales zijn ze wel erg mooi en breed. Iets lager liggen steilere, erg leuke, speelse rode en zwarte afdalingen. Ook de dalafdaling (8 km) is fantastisch! De pistes zijn dus geschikt voor alle niveaus. De eerste afdaling start meteen nadat je uitstapt (3212 meter boven zeeniveau) en loopt langs verschillende stoeltjesliften tot aan het centrum van Maso Corto / Kurzras. Uiteraard is het een beetje afhankelijk van de sneeuwcondities wat er open zal zijn. Leuk om te weten: tijdens ons snowcamps verblijf zijn er allerlei skiteams aan het trainen op de gletsjer! Je kunt dus de beste, meest getalenteerde skiers van de wereld zomaar tegenkomen in de lift of even kijken hoe zo'n training eraan toegaat. Uiteraard kun je op donderdag ook zelf meedoen met een echte (snowcamps) slalom, maar dan wel voor de fun natuurlijk.

Opzet van het programma
:: Zondag
- In de ochtend vertrek vanaf Rotterdam (tijd wordt nog doorgegeven)
- In de avond / late middag aankomst in Val Senales (het is niet zo ver rijden!)
- Diner
- Chillax party in de Snowcamps Room

:: Maandag, dinsdag en woensdag
- Ontbijten, omkleden en de pistes op!
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 middaglessen
- chillen in het hotel
- 18.00 diner
- 19.30 avondprogramma in de Snowcamps Room(filmavond, spelletjes, feest met DJ)

:: Donderdag
- Ontbijten, omkleden en de pistes op!
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 Snowcamps Fun Slalom
- 16.00 prijsuitreiking
- 18.00 diner, uitchecken en businladen
- 19.30 bus vertrekt richting Nederland

:: Vrijdag
- ca. 08.00 aankomst in Nederland

De organisatie: Snowcamps
Snowcamps zijn georganiseerde sneeuwweken voor kids in verschillende leeftijdscategoriën. Meestal worden de Camps uitgevoerd op verzoek van een school of vriendengroep; de deelnemers 'kennen' elkaar vaak al (of via via) en vinden het leuk om juist samen met elkaar een super leuke wintersportvakantie te hebben. Snowcamps worden door ons eigen team georganiseerd en uitgevoerd i.s.m. professionele partijen zoals locale skischolen en een aantal voortreffelijke specialisten waaronder Young Austria, Nationale Sportkampen en Watersport Academy de Kaag. Bestemmingen kunnen verschillen en naar wens worden ingevuld. Alle Snowcamps begeleiders hebben ervaring met werken met kids en zijn, naast snowboard- en/of skileraar, voor een deel ALO OF CIOS gediplomeerd.

Boeken, hoe werkt dat "op indeling"?
Je kunt via het formulier op deze pagina boeken met zoveel mensen als je wilt. Kies voor de optie 'op indeling' en wij delen je dan uiteraard bij elkaar in. Wil je je 'alleen' opgeven maar wel graag bij specifieke deelnemers in de kamer worden ingedeeld? Zet jouw voorkeur in het formulier in het veld 'opmerkingen' en wij houden er zoveel mogelijk rekening mee. De kamers die wij hebben gereserveerd zijn geschikt voor 2, 3 OF 4 personen. Als je met z'n 2-en boekt is het duurder (zie prijstabel). Wij delen meisjes bij meisjes en jongens bij jongens in.

Alcohol
Bij alle snowcamps vakanties geldt een 100% verbod op alcohol voor alle deelnemers. Als de Crew vermoedt dat een deelnemer zich hieraan niet heeft gehouden behoudt snowcamps het recht om maatregelen te nemen. Méér informatie hierover ontvang je bij de boekingsinformatie.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* royal class busreis (voorzien van Keurmerk)
* professionele Snowcamps begeleiding 24/7
* ski- en snowboard coaching op alle niveau's
* verblijf 4 nachten in hotel*** (3 & 4 pers kamers)
* gebruik lakens & handdoeken
* gratis Wi-Fi in het hotel
* halfpension (4 x ontbijt en 5 x diner)
* liftpas 4 dagen ingaand op maandag (ma/di/woe/do)
* originele Snowcamps trui

De prijs gaat uit van jeugd, geboren t/m 2002. Ben je ouder, dan betaal je een toeslag (zie extra's).

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* boekingskosten 20,-
* materiaalhuur (zie extra's)
* borg voor de liftpas 5,- (krijg je terug als je de pas weer inlevert)
* verzekeringen, lunches, evt. extra activiteiten (die vantevoren worden gecommuniceerd)Stuur deze vakantie aan iemand door.