Tignes Lac: Hotel Village Montana****Vanaf:  708,-

Een schitterende residentie: Village Montana**** is opgezet als een echt bergdorp, bestaande uit verschillende kleine chalets, met als grote voordeel alle faciliteiten van Hotel Village Montana: pianobar, lounges, restaurants. Dus geschikt voor en overheerlijke vakantie! Vlak aan de piste, rustig gelegen in Tignes le Lac. De appartementen zijn ruim en smaakvol ingericht, veel hout en duurzame materialen, mooie bekleding en veel comfort.

Deze accommodatie is ook erg geschikt gezinnen. De kinderen die mee gaan krijgen een speciale prijs voor het verblijf op de kamer van twee volbetalers. Voor definitieve prijzen van de kinderen meen dan even de contact op met Opvakantie.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

PrijzenInclusief in de reissom

* Verblijf 7 nachten
* Gratis gebruik van zwembad, sauna, fitness, jacuzzi (bij verblijf in Les Suite Du Montana)
* Opgemaakte bedden bij aankomst
* Gratis WIFI
* Gratis gebruik van de Fitness zaal
* De hele week op basis van Half pension

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting ca. €10,-
* Overdekt parkeren ca. €70,- p.w.
* Huisdieren €175,- p.w. (geen toegang tot het restaurant)
* Skipas
* Bij verblijf Village Montana gebruik van de welnis tegen betalingStuur deze vakantie aan iemand door.