Eras Snowcamps Trip 2018


In het Paasweekeind twee seizoenen geleden hebben wij speciaal voor de vierdejaars van het Erasmiaans Gymnasuim in Rotterdam een héél appartementencomplex afgehuurd in Sauze d'Oulx. Dit leuke Italiaanse dorp ligt in het Italiaanse uiteinde van het grote skigebied Via Lattea. De afgelopen jaren heeft Sauze d'Oulx enorm aan populariteit gewonnen. De combinatie van een uitgestrekt skigebied, Italiaanse après-ski en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding is namelijk perfect. Een fantastische uitvalsbasis voor een heel leuk weekend met elkaar. Deze snowcamps trip is een mooi voorbeeld voor jouw eigen schooltrip met jouw klasgenoten of vriendengroep. Uiteraard kunnen we op maat het pakket aanpassen naar jullie wensen!

Sauze d'Oulx ligt op 1500 meter op een zonnig plateau. Diverse pistes en liften beginnen en eindigen in het dorp. Ondanks dat er ook blauwe dalafdalingen zijn is het skigebied rondom Sauze d'Oulx het ideale domein voor mensen die net iets meer uitdaging zoeken.

Bucaneve, het appartementencomplex waar wij verblijven, ligt op slechts 150 meter van de skipistes van Via Lattea en biedt appartementen met uitzicht op de bergen. In het hart van Sauze d'Oulx met de winkels, bars, restaurant en supermarkten om de hoek. De appartementen van Bucaneve hebben een slaapkamer, een badkamer met douche, een woonkamer met een slaapbank en een kitchenette. Meer informatie over de accommodatie vind je onder het kopje'accommodatie'.

Ligging & omgeving
In het centrum
Afstand tot skipiste circa 150 meter
Afstand tot skibushalte circa 20 meter
Afstand tot skilift circa 150 meter


De organisatie: Snowcamps
Snowcamps zijn georganiseerde sneeuwweken voor kids. Snowcamps wordt door ons eigen team georganiseerd en uitgevoerd Alle Snowcamps begeleiders hebben ervaring met werken met kids zijn gediplomeerd snowboard- en/of skileraar en vaak bovendien ook nog eens ALO / CIOS gediplomeerd.

Boeken op indeling of samen?
Als je alleen boekt of met bijv. 2, 3, 4 personen, kies dan voor de optie 'op indeling'. Uiteraard delen wij je dan zoveel mogelijk in bij elkaar. Houd er wel rekening mee dat meiden en jongens gescheiden worden ingedeeld, maar geef vooral al jouw voorkeuren e.d. aan in het veld 'opmerkingen' van het aanvraagformulier. De appartementen zijn voor max 5 OF voor max 7 personen, dus als je al een groepje bij elkaar hebt kun je ook evt. meteen met z'n allen meteen samen boeken. Zoals aangegeven zullen wij in het maken van de indeling zoveel mogelijk rekening houden met alle opgegeven voorkeuren .

Opzet van het programma
- Donderdagavond vertrek vanaf Rotterdam

:: Vrijdagochtend aankomst
- Ontbijten (zelf meenemen), (rustig) omkleden en samen de pistes op!
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 16.00 middaglessen
- 17.00 chillen & 'apres ski' in kroegje bij de appartementen
- 18.00 diner
- 19.30 avondprogramma (spelletjes & film)

:: Zaterdag
- 09.30 - 12.30 ochtendlessen
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 vrij skiën / boarden (alleen voor de gevorderden)
- chillen
- 18.00 diner
- 19.30 avondprogramma & snowcamps disco

:: Zondag
- 09.30 - 12.30 Tour de Via Lattea
- 12.30 pauze / lunch (zelf betalen)
- 13.15 - 15.30 Tour de Via Lattea (vervolg)
- 16.30 omkleden, douchen, bus inladen
- 18.30 bus vertrekt richting Nederland
- Onderweg stopt de bus voor avondeten (als het lukt bij een McDonalds!)

:: Maandag
- 08.00 - 10.00 (afhankelijk van verkeer onderweg) aankomst in Nederland

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's.

Inclusief in de reissom

* 2 nachten verblijf op indeling in appartementen
* 3 dagen liftpas (300 km pistes)
* 2 x diner in restaurant op de piste
* Busreis Comfort Class (bij 60 personen = eigen bus)
* Snowcamps programma incl Snowcamps Crew die de lessen & begeleiding verzorgen

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Borg 50,- pp (in envelop afgeven, als er niets stuk gaat krijg je na afloop je envelop weer terug)
* Lakens en handdoeken
* Ontbijt en diner op zondag
* Originele Snowcamps Trui (zie extra's)
* Verzekeringen
* Materiaal

Het doorgaan van deze reis en het kunnen uitvoeren van alle geplande activiteiten is afhankelijk van voldoende aanmeldingen en onder voorbehoud van omstandigheden.Stuur deze vakantie aan iemand door.